Strålende jubileumshelg

Det var mange fornøyde medlemmer å se etter jubileumsfeiring på Sommarøy i helga. Over femti deltagere deltok med historier, tekster, stev, minner, kunnskap, smil og latter, og mange holdt gode innlegg om forfatterlagets viktige eksistens, også de neste årene.

Nordnorsk forfatterlag har feiret seg selv i tre flotte dager på Sommarøy utenfor Tromsø. Helga ble full av lærerike innlegg, innspill, hilsener og gratulasjoner. Det faglige programmet satte spor og latteren satt løst hos de frammøtte.

Idéen om å ta med en kopi av ei forside fra en av våre egne bøker, ble tatt overraskende godt i mot, og bakveggen ble fort fylt opp av fargerike papirark med boksider av alle kategorier. Litt ekstra hyssing og en pose klesklyper fra jubileumskomiteen kom godt med! Veldig interessant å se den spennvidden! Et lite knippe av boksidene finner du gjengitt på Facebook-sida vår.

Utendørs quiz med poster i fjæra ble tatt godt i mot, med noe varierende resultater – den var vanskelig, sa noen – men turen i den lange, hvite fjæra på Hillesøy var fantastisk. Mer om jubileet blir presentert i medlemsbladet Skarven som kommer etter hvert. Og at det ble ei minnerik helg for de over femti frammøtte er det ingen tvil om. Takk til alle som deltok og bidro til ei fantastisk helg!