Skrivekonkurranse for ungdom

Nordnorsk forfatterlag utlyser en skrivekonkurranse for ungdom mellom 13 og 19 år, bosatt i Nordland, Troms, Finnmark eller Svalbard.

Har du gått på trynet fordi du misforsto? Gjorde du noe som du trodde folk skulle le av og fikk en på trynet i stedet? Eller har du mistet en venn for alltid? Har du vært i utlandet og blitt misforstått? Kræsj kan skje på mange måter, så hvis du er en ungdom i landsdelen – skriv ditt kulturkræsj!

Og spre det glade budskap videre, oppfordre ungdom du kjenner til å skrive og sende inn tekst! Innleggene vil bli vurdert av en jury bestående av nordnorske forfattere, og det er premiering av de beste tekstene.

Alle vinner-innlegg vil bli offentliggjort i Nordnorsk forfatterlag sitt medlemsblad Skarven, og det bli delt ut to førstepremier på kroner 5000.-, to andrepremier på kroner 3000.- og to tredjepremier på kroner 3000.-. Vi håper så mange som mulig av landsdelens skrivende ungdom vil delta og levere tekster innen 10. oktober. Alle innlegg sendes til post@nordnorskforfatterlag.no – og dette blir en spennende høst!