«Skriv deg selv». Skrivekurs med Lill-Karin Elvestad

Første helga i oktober holder Lill-Karin Elvestad sitt sjette «Skriv deg selv»-kurs på Elvestad gård. Akkurat nå er det to kursplasser ledig.

BILDET: Fra et tidligere «Skriv deg selv». Foto: Lill-Karin Elvestad

– Dette er 6. gang jeg arrangerer «Skriv deg selv» her på Elvestad, sier Lill-Karin. – Kurset  foregår hjemme hos meg på Elvestad i Malangen, 8,7 mil fra Tromsø sentrum. Kursdagene legges opp med en god pause i midten, og da vandrer vi ute i Malangens nydelige natur!

Deltagerne vil i løpet av to dager få muligheten til å «skrive seg innover» og bli kjent med seg selv på en ny måte. Skriveoppgavene er lagt opp på en kreativ og skapende måte, og kurset vil dermed kunne brukes til å komme i gang med skriving generelt. Det passer derfor også for skrivende mennesker som sitter litt fast og trenger kreativt påfyll.

Lill-Karin sier videre: – I en hverdag der vi oftest forholder oss til det som skjer på overflaten, er det sjelden vi gir oss selv tid og rom til å lytte innover. Det er et paradoks. For når vi ikke lytter innover og blir kjent med våre behov og drømmer, våre verdier og vårt livssyn, hvordan kan vi da vite hvilke valg vi skal ta for å leve et godt liv? Hvordan kan vi vite hva vår egen historie er, om vi aldri tar oss tid til å finne den?

Lørdag 3. oktober til søndag 4. oktober
Fra kl. 10 – 16 hver dag
På Elvestad gård i Malangen
Maks 4 deltagere, kun 2 plasser igjen per d.d.
Kursavgift 1600,- for begge dager, inkl. kaffe/frukt.
Matpakke tas med av den enkelte.

Kontaktinfo: Lill-Karin Elvestad, 91377490, lill.elv@online.no

Les mer om «Skriv deg selv»

SMITTEVERN: Det blir maks fem personer til stede på kurset inkludert kursholderen, og det er god plass for å holde anbefalt avstand. Deler av kurset kan også holdes utendørs, med værforbehold. Smittevernregler vil bli overholdt etter gjeldende bestemmelser.