Årsmøte 2011

Oppsummeringen viste at alle var fornøyd, kun små bemerkninger.

DSCF6055.JPGHyggelig frokost i lavvoen til Knut Malin

i Arctic Light Adventure, les mer her
Under:

Kine Hellebust ble gjenvalgt som leder på årsmøtet. Til venstre vår nye kontorleder Vibeke Haddal Lien, som opprinnelig er fra Alta men som nå bor i Tromsø.

DSCF6057.JPG

Aaste_falch.JPG
Aase Falch ble som tidligere år valgt til ordstyrer, en oppgave hun gjennomførte forbilledlig

11. mars

ÅRSMØTEDELTAKERNE STRØMMER PÅ TIL ALTA

Da er vi i gang, dere, vi 14-16 som har meldt oss på, og ikke for å skuffe dere, men vi har det faktisk utrolig gøy! Vi føler oss som en stor familie. Her er et knippe av årsmøtedeltakerne, bypoeter og skrivekursdeltakere. Alle gleder seg, det er en meget god og forventningsfull stemning i laget. Alta viser seg fra sin aller beste side med snedekte fjell og strålende sol. Hittil to dagers skrivekurs som fortsetter søndag. Under Sylvi Liljegrens ledelse har det vært en fantastisk start som har gitt oss som deltar stor inspirasjon til å skrive videre, undertegnede har snakket om hvordan vi - med litt strategisk tenkning - kanskje kan klare å finne våre rette forlag, og June Sommer Strask har med sin oppsiktsvekkende vakre stemme, introdusert oss for sin blodferske cd for avspenning og inspirasjon, med den talende tittelen: Haldde - inn i huldrenes rike. Samtidig er selvfølgelig Vesterålens nye antologi Elementer (se nedenfor) behørig presentert av Liv Rogstad. Vi kjenner vår besøkelsestid og konstaterer at kunst, kultur og næring faktisk hører sammen.

I morgen tidlig presses forventningene ytterligere opp, vi skal spise medbrakt frokost i en lavvo, og kanskje får vi høre joik. Det mumles litt om det. Etter starten på hundekjøringen med elleville hunder, starter vi årsmøtet med stor energi.

Marit L. Bødtker

medlemmer_NnF_72dpi.JPG

10 av årets glade deltakere foran NnFs årsmøte i Alta. Fra venstre: Irene Larsen, bypoet, Eva Strandbu (bak), Kjellaug Råd Johnsen, bypoet; Kjersti Kollbotn, bypoet, (BAK); June Sommer Strask, Aase Falch, Sylvi Liljegren, Hilde-Kat Eriksen, bypoet; Liv Rogstad og Kine Hellebust.

Foto © Marit Lund Bødtker

Vi hilser til alle dere som dessverre ikke kan komme på årsmøtet i år, og lover å komme tilbake med grundig referat.