En samtale om livets mørke sider i suksessens tidsalder

Livets mørke sider i suksessens tidsalder er tema når Sylvi Inez Liljegren (bildet) deltar på Ersfjorddagen Rett Vest 2017. Sammen med Liljegren (Nnf) tar Kari Maritza Kollbotn og Eivind Merok del i samtalen, som ledes av forfatter Irene Larsen (Nnf).

"Livets mørke sider i suksessens tidsalder" er tittelen på samtaleprogrammet på Ersfjorddagen i år. Ifølge World Happines Report er Norge kåret til verdens lykkeligste land, men også i verdens lykkeligste land sliter mange mennesker med livene sine. Vi vil sette fokus på hvordan tunge og vanskelige sider av livet kan oppleves nettopp i en tid der suksess og vellykkethet synes å være mål for mange.

Lørdag 10. juni 2017 arrangeres Ersfjorddagen Rett Vest, med et allsidig program på dagtid, og konsert og bryggefest på kvelden. I år er det sjuende gang folket i Ersfjordbotn lager denne minifestivalen.
I panelet: Kari Maritza Kollbotn (f. 1992) er oppvokst i Tromsø, lederutdanning fra Krigsskolen, jobber i Forsvaret. Eivind Merok er født i Bergen, bodd bl.a. i Ersfjordbotn og er nå fylkeslege i Finnmark, opptatt av mentalitet og identitet, vært med og lage fire filmer og medforfatter av boka Mellom nostalgi og avantgarde - distriktsmedisin i moderne tid. Sylvi Inez Liljegren er mangeårig NRK-journalist, styreleder i Nordnorsk Forfatterlag, og forfatter av bøkene Arktis utfordrer og Kvinne i et nordlig landskap.Samtaleleder er Irene Larsen, forfatter og lærer.
Sted: Bryggeloftet i Ersfjordbotn, 10. juni 2017 kl. 14.00
___________________________
Publisert 31. mai 2017 av HKE

Gå til www.nordnorskforfatterlag.noGå til www.nordnorskforfatterlag.no