Nye medlemmer i Nnf 2023.

Så langt i 2023 har vi fått ti nye medlemmer i Nordnorsk forfatterlag. Fire av de er Ingjerd Hansen Juvik, Ann-Mari Bugge, Laila Lanes og Ingvild Heimstad Iversen.

Bilde: Ingjerd Hansen Juvik, foto: privat. Ann-Mari Bugge, foto: privat. Laila Lanes, foto: Ole Magnus Rapp. Ingvild Heimstad Iversen, foto: privat.

Det går mot sommerferie på kontoret, men først rekker vi en presentasjon av fire av våre ti nye medlemmer. Nnf byr på et både faglig og sosialt felleskap, og årsmøtet er gjerne et høydepunkt i årets aktiviteter. Vi ønsker våre nye medlemmer velkommen i laget!

Ingjerd Hansen Juvik (født 6. september 1968) er opprinnelig fra Svolvær og bosatt i Argentina.  Juvik er tegner og barnebokforfatter og har vært medlem i forfatterlaget tidligere. Hennes siste utgivelse er barneboken Margaret og spøkelsesulven, Orkana, 2022.

Ann-Mari Bugge (født 22. mai 1968) kommer opprinnelig fra Gratangen i Troms. Hun er timelærer ved Institutt for pedagogikk på Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold. Hun har en Master i faglitterær skriving. Hennes siste utgivelse er Seriøst?: om sakprosa for barn – skrevet sammen med Trine Solstad, Universitetsforlaget 2023

Laila Lanes (født 1956) er fra Furuflaten i Lyngen, nå bosatt i Tromsø. Hun har vært journalist i NRK siden 1987, der har hun hatt ulike roller både i nyhetsavdelinga og i dokumentaravdelinga. Nå jobber hun for nettstedet NRK Kvensk. Hennes siste utgivelse er boken To prosent norsk – Refleksjoner rundt etnisitet, identitet og fornorskningsprosessens konsekvenser i nord, Orkana 2022.

Ingvild Heimstad Iversen (født 03. januar 1978) er født og bosatt i Finnmark, bor i Hesseng, Sør-Varanger kommune. Iversen er utdannet spesialpedagog og jobber som lærer i ungdomsskolen. Hennes siste utgivelse er Fiolmæle – historisk roman, Orkana 2021