To nye medlemmer i laget

NYE MEDLEMMER: I løpet av de siste ukene har Nordnorsk forfatterlag fått to nye medlemmer, vi ønsker Grethe Nytun Andreassen og Guri Midtgard velkommen i fellesskapet.


Grethe Nytun Andreassen er født i 1967, og bosatt i Hadsel i Vesterålen. Andreassen har utdannelse innen språk, litteratur, samfunnsfag og ledelse. Hun har erfaring som leder, og har vært lærer og journalist i flere år. I 1987 var hun en av to norskspråklige ansatte i Det internasjonale Nyksundprosjektet. Grethe Nytun Andreassen kjenner derfor prosjektet fra innsiden. Hun gav i 2017 ut boka "En annen verden. Det internsjonale Nyksundprosjektet".

Foto: Linda Alise Grønning


Guri Midtgard har skrevet to sakprosabøker. Den første, «Å leve med barn - Temaer fra helsestasjonen» ble utgitt i 2013. Her var Guri redaktør og hovedforfatter, og boken ga grunnlag for medlemskap i Norsk forfatter- og oversetterforening, NFFO. Hennes andre bok ble utgitt høsten 2018. Den har tittelen «Livet med barnebarna - Håndbok for besteforeldre». Guri har yrkesutdanning som sykepleier og videreutdanninger som helsesøster, innen rusproblematikk og innen veiledning. De fleste av sine yrkesaktive år har hun jobbet som helsesøster - eller helsesykepleier, som er yrkestittelen i dag. Høsten 2018 etablerte hun www.besteforeldrebloggen.com - en blogg for besteforeldre og livet som godt voksen.


______________________
Publisert 29.1.2019 av HKE

Gå til www.nordnorskforfatterlag.noGå til www.nordnorskforfatterlag.no