Skrivekurs i Ballangen 3.september

Kurset retter seg til deg som gjerne vil gjøre noe mer med egen skriving. Du trenger ingen forkunnskaper, men kanskje har du allerede noen tekster liggende i en skuff. Kanskje har du noen fortellinger som du gjerne vil ha skrevet ned for ettertiden? Kanskje har du alltid hatt en forfatterdrøm i magen?

Kurset baserer seg på øvelser og skriveteknikker og gir deg en god innsikt i språkets ulike virkemidler. Kurset skal ende opp i en egenskrevet tekst. Du vil også få tips om hvordan du kan holde skrivingen ved like, enten for deg selv, eller i lag med andre.

Om skrivekursholder:
Lene E. Westerås (1969) er norsk forfatter og gjendikter. Hun har gitt ut barnebøker, dikt, drama, gjendiktning og faktabøker. Hun har bred erfaring innen litteratur og jobber per tiden som ekstern redaktør og litterær konsulent i flere forlag. Hun er tidligere styreleder i Nordnorsk forfatterlag, samt i Ordkalotten - Tromsø internasjonale litteraturfestival. Hun har de siste seks årene holdt skrivekurs for flyktninger i Midtøsten og vil dele bredt av sin erfaring.

Les mer om Lene på bloggen

Tid og sted:

Folkebiblioteket i Ballangen sentrum

Lørdag 3. september kl. 10 - 15
Antall plasser: 10
Pris: 1250,- inkl. enkelt kursmateriell

Du er velkommen til en telefonprat før kursstart om ønskelig

PÅMELDING:
Lwes@online.no eller mobil 975 70 963
Har du andre spørsmål om kurset, ta gjerne kontakt


Gå til www.nordnorskforfatterlag.noGå til www.nordnorskforfatterlag.no