Litterær weekend i Narvik for nordnorske forfattere

Nordnorsk forfatterlag holder årsmøte i Narvik 16.-18. mars under litteraturfestivalen Ord i spor & Vinterfestuka 2018. Nærmere 30 av lagets medlemmer møtes til en litterær weekend i rallarbyen, med et variert program som avsluttes med årsmøte i laget søndag 18. mars.

Program fredag 16. og lørdag 17. mars 2018:

Fredag kl. 19.00 på Narvik bibliotek. Bokbad med forfatteren Gunnar Grytås (foto) om boka «Malmtunge spor. Historia om Ofotbanen». Bokbader er journalist, forfatter og styreleder i Nordnorsk forfatterlag, Sylvi Inez Liljegren.

Lørdag kl. 10.30 på Narvik bibliotek. Velkomstarrangement med hilsen fra varaordføreren og servering av vafler, med påfølgende kokebok-presentasjon med Anders Totland og Sylvi Liljegren.

Lørdag kl. 12.30 på Narvik bibliotek. Barneprogrammet «Kod & Tod svømmer igjen» med Dag Kajander (foto).

Lørdag kl. 11.00-17.00 i den gamle Torvhallen. Boksalg! Tolv forfattere selger egne bøker.

Lørdag kl. 12.30-14.00 i Narvik sentrum. Bypoeter! Det er de allsidige forfatterne Aase Falch, Ingeborg Eliassen og Beate Heide (foto) som er bypoeter i Narvik sentrum denne lørdagen. Bypoetene er støttet av Norsk Forfattersentrum.

Lørdag 15.00-18.00 på Narvik bibliotek. Skrivekurs med den dyktige og erfarne skrivekurslæreren og forfatteren Eivor Magnusdatter Bergum (foto), fra Narvik.

Gunnar Grytaas
Gunnar Grytaas
Eivor Bergum
Eivor Bergum
Dag Kajander
Dag Kajander
Beate Heide
Beate Heide

Pressefoto (fotografer ikke oppgitt).

Arrangement i samarbeid med litteraturfestivalen Ord i spor, støttet av Norsk Forfattersentrum.


Gå til www.nordnorskforfatterlag.noGå til www.nordnorskforfatterlag.no