Inspirasjonsseminar om lyrikk

20. mai, i Arktisk kultursenter, Hammerfest, arrangeres et informasjons- og inspirasjonsseminar om tendenser i norsk samtidslyrikk. Det blir høytlesning av lyrikk, ispedd informasjon. Kulturrådet vil informere om innkjøpsordninger, og Nasjonalbiblioteket om bibliotekenes samfunnsoppdrag.
De tre som skal lese fra egne tekster, er Ruth Lillegraven, Irene Larsen og Morten Wintervold. De to sistnevnte er medlemmer av Nordnorsk forfatterlag.

Foto: Yngve Olsen Sæbbe
Irene Larsen debuterte med diktsamlinga Anemonepust i 2005. I 2008 kom Framtida er ei stad til høgre for tavlekanten (dikt), og i 2013 Sortsolsafari (dikt). Hun fikk Blix-prisen i 2006. Larsen er lærer ved Universitetet i Tromsø.
Foto: Paal Audestad

Morten Wintervold debuterte med diktsamlingen Utfall i 2002, og har siden skrevet blant annet I slekt (2005), Nytt kull på voksenopplæringa (2007) og Oldemor, du er med barn (2009). Han fikk statens kunstnerstipend i 2008, og jobber på universitetet i Tromsø som lektor i skrivekunst.

Det er påmelding innen 20. april, og påmelding sendes til sunniva.knutsen@ffk.no

Mer om arrangementet her: Lyrikk, takk!

Publisert 24. mars 2015 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Gå til www.nordnorskforfatterlag.noGå til www.nordnorskforfatterlag.no