45-årsjubileum og lanseringa av Skarven litterære magasin

I 2017 er det 45 år siden oppstarten av Nordnorsk forfatterlag (Nnf). Dette feirer Nnf med en jubileumsutgave av det tidligere medlemsmagasinet Skarven, som gikk inn for ti år siden.

Den nye utgaven av det litterære magasinet har tema "Nord i verden". Det handler om nordområdene, sett fra vårt ståsted i nord.

Jubileumsmagasinet blei lansert i forkant av Ordkalotten Tromsø internasjonale litteraturfestival, Cafe Circa i Tromsø tirsdag 14. november.

Lytt til radiointervju om forfatterlagsjubileet og Skarven på NRK Troms fra 16.11/17.11

Bestill Skarven fra Forfatterlagets kontor!

Medlemmene i Nordnorsk forfatterlag ble invitert til å sende inn bidrag med tema "Nord i verden". Sjanger, skrivemåte og omfang valgte den enkelte etter eget ønske.

På lanseringa leste forfatterne Henning Howlid Wærp, Anne Osvaldsdatter Bjørkli og Helge Stangnes fra tekstbidragene sine i Skarven, og styreleder Sylvi Inez Liljegren snakket om jubileet, Nordnorsk forfatterlag og Skarven-utgivelsen. Programmet ble knyttet sammen av Eva Huseby, nestleder i Nnf-styret.

På bildet nedenfor ser vi Anne Osvaldsdatter Bjørkli lese diktet "Mitt rurale hjerte", på Cafe Circa. Foto: Hilde Kat. Eriksen

Publisert 9.11.2017 og oppdatert 17.11.2017 av Hilde Kat. Eriksen

Gå til www.nordnorskforfatterlag.noGå til www.nordnorskforfatterlag.no