Endre Lund Eriksen med ny barnebok-krimserie

"Dyrenes Detektivbyrå: Kattenapperen" er første bok i en illustrert detektivserie, for barn fra seks år og oppover. Her kan du se traileren for en ny, nordnorsk barnebokkrim, en detektivserie for barn skrevet av Endre Lund Eriksen og Gisle Normann Melhus, illustrert av Regine Toften Holst.

Dyrenes Detektivbyrå

Bli kjent med de helt spesielle heltene i DYRENES DETEKTIVBYRÅ – den nye detektivserien for barn skrevet av Endre Lund Eriksen og Gisle Normann Melhus, herlig illustrert av Regine Toften Holst. 🔍🐿️🐘Kjøp boka her: https://bit.ly/2l2kM6GFilmen er produsert av Fabelfjord AS med støtte fra Filmfond Nord og Nordnorsk Filmsenter. Stemmer: Jørn Fuller-Gee, Frida Lund Kielland og Ulrikke Benestad Fuller-GeeDesign, animasjon: Øyvind Lauvdahl og Endre SkandferRigg og animasjon: Isak GjertsenMusikk: Tore JohansenLyddesign: Andreas Wangsbro, Aurora FilmlydRegi: Endre Lund Eriksenhttps://fabelfjord.no

Posted by Cappelen Damm on Thursday, September 26, 2019

 

Dyrenes Detektivbyrå: Kattenapperen (2019)

Nora elsker dyr og er kjempeglad for at hun har fått bli aspirant i Dyrenes Detektivbyrå. Sammen med den pensjonerte mesterdetektiven Carl Berner og den hyperaktive minken Mirja er hun klar for å etterforske alt av dyresaker i den lille byen Nordlund. Men en dag forsvinner kattungen til en jente i klassen. Og Nora blir selv mistenkt! Hvalrossen Carl Berner virker mest opptatt av å knaske tørrfisk, mens Mirja vil arrestere alle. Kan virkelig Nora og vennene i Dyrenes Detektivbyrå klare å løse mysteriet med kattenapperen?

Bla i boka