BYEN BYEN BABYEN: Morten Wintervold lanserer nye dikt

Morten Wintervold inviterer til bokslipp på Bastard Bar i Tromsø 18. september, et dobbelt bokslipp sammen med Jens K. Styve. Forfatterne byr på dikt og tegneserier, og debutpønkekonsert.

Morten skriver: – Hei, alle rosabloggere og svartmetallhoder der ute! Og særlig hei, alle småbarnsfedre, fiskarbønder og sønner av elektrikere! Alle poesihatere, kom igjen! For det andre kan dere lese boka som heter BYEN BYEN BABYEN. Det hadde vært greit om det blei en bevegelse! Om vi leste dikt og levde smått. Sånn at det var en verden igjen å beskrive for ungene. Verden – antennes på nytt, når vi ser den og smaker på den. Vi sleiker på en fjæramakk!

Den 18. september kjører Jens K. Styve og jeg dobbelt bokslipp på Bastard i Tromsø. Det blir litt av et opplegg. Jens har samla Dunce-stripene i ei nydelig bok på Egmont. Jeg har skrevet diktboka BYEN BYEN BABYEN. Vi skal lese litt fra bøkene, vise noen slides, peike og fortelle. Norli står for boksalget.
Så langt, alt vel. Men, så er det sånn at jeg for et års tid siden fikk ei tekstmelding fra Jens: «Morten, har ikkje du litt drøm om å vere pønkevokalist? Vi har eit artig skrangleband som (…)»
Nei, tenkte jeg, der går grensa. Kort sagt: Dobbelt bokslipp og debutkonserten til The Dunces 18. september!

Facebook-invitasjon til bokslippet

Byen Byen babyen