Bokåret 2019 – Hele Norge leser

Bokåret 2019 skal fremme begeistring for bøker, litteratur og lesing. Den 4.10 lanseres "Hele Norge leser", en nasjonal lesekonkurranse og leseplattform som tilbyr lesere et sosialt rom og en møteplass der leseinteressen kan deles.

Hele Norge leser er Forleggerforeningen og Bokhandlerforeningens felles satsing – og et av de største prosjektene i Bokåret. Prosjektet skal bidra til å løfte bøker og lesing inn i den daglige samtalen.

Lesekonkurransen lanseres den 4. oktober 2019 og avsluttes 31. desember 2019. Den er åpen for alle som ønsker å etablere lag og bli med på konkurransen. Det er mulighet for å konkurrere på flere nivåer: Bedrift mot bedrift, avdelinger, yrkesgrupper eller lesesirkler mot hverandre, regionalt og nasjonalt. Det vil genereres ulike resultatlister slik at du og laget ditt enkelt kan følge med på hvordan dere ligger an i konkurransen.

Nettsiden helenorgeleser.no vil være tilgjengelig også utenom konkurranseperioden, og gi deg mulighet til å registrere egen lesing, kommentere bøker og dele boktips, og finne stoff om bøker, forfattere og arrangementer knyttet til bøker og lesing.

Hele Norge leser 1

Behov for et pusterom i hverdagen? Bli med på Hele Norge leser – og gi deg selv en grunn til å senke skuldrene med en god bok! Har du venner og kollegaer som også ønsker å lese mer, er tiden inne for å dra i gang et vennelag eller et bedriftslag! Det er også mulig å delta alene. Registrer deg allerede i dag – over 1700 leseglade har allerede meldt seg på! Den 4. oktober starter vi! Du er vel med?www.helenorgeleser.no#helenorgeleser #bokåret2019

Posted by Hele Norge leser on Wednesday, October 2, 2019