Aase S. Falch gir ut sin tiende bok!

Aase Synnøve Falch (f. 1934) er nå ute med tredje bok i trilogien om Sara og familien Persen: «Over havet henger himmelen».

Dette er Aase Synnøve Falchs tiende utgivelse, og enda har hun nye skriveprosjekter på gang! Aase Falch vokste opp i Nordreisa, og bodde flere år i Finnmark og Nordland før hun bosatte seg i Tromsø. Hun har arbeidet på skoleinternat, på sykehus og reist i innen- og utenriksfart, og hun har vært politisk aktiv i mange år.

Om «Over havet henger himmelen»

I første del av denne boka avsluttes historien om Sara. Sara blir boende i Tromsø og fortsetter på sykesøsterskolen. Hun jobber hardt med seg selv for å komme over sviket til Viktor. Hennes gode venn Lasse blir hennes støtte og hjelp. De reiser sammen til Berlin for å besøke Marianne og Walther. Der møter hun en fortid hun helst vil glemme. Del to handler om broren, Benjamin, som familien trodde var lettere psykisk utviklingshemmet. Men, Benjamin overrasket mange med sin kunnskap om mange ting. Han er blitt voksen nok til å reise til Lofoten for å arbeide på et fiskebruk. Der møter han «Hau-Anna», som samler opp torskehoder fra sjøen og selger dem. Benjamin blir dødelig forelsket i henne. Senere skjer det store forandringer i familien Persen, noe som forandrer hele hans voksne liv.

Utgivelser

«Vær og Uvær» Dikt (2004)
«Folk æ møtte» Dikt (2005)
Romantrilogien «Blåkammerset» (2006) «I lyset fra ei måneskinnslampe» (2007) og «Kittys Hus» (2008)
«De kaller meg Ann» Dokumentariske fortellinger (2009) (utsolgt)
«Dukkemennene» Roman (2010)
Romantrilogien «Steinete stier» (2016), «Det dages» (2018) og «Over havet henger himmelen» (2020)


Dersom du ønsker å kjøpe bøker fra Aase Falch, så kan du sende henne en e-post eller ei melding på forfattersiden hennes på Facebook!