Stamsund, Nordland

Ca 10 minutters gange fra hurtigrutekaia i Stamsund er det ledig ei skrivestue. Enkel innredning, god plass til flere forfattere. To soverom, et med dobbelseng og et med to enkeltsenger.
For mer info, kontakt Sandy Goldbeck-Wood på goldbeckwood@doctors.org.uk

Foldalbruket, Finnmark

Nå kan du leie skriverom i Foldalbruket kystkultursenter, Kjøllefjord. Foldalbruket er et nedlagt fiskebruk med en rik historie. Det er nå fredet og restaurert, etter å ha stått til forfalls siden 1986. Rommene er innredet i 50-tallsstil, har trådløst nett og tilgang til vaskemaskin og badstu. Man deler stue, kjøkken, toalett og dusj.
Tilbud til forfattere: Singelrom pr. uke kr. 2500,- For mer info, se her: Foldalbruket


Stamsund i Nordland

 Hei forfatterkollegaer - vi har kjøpt ei skrivestue/feriehus i Stamsund som vi leier ut når vi ikke selv bruker den. Huset har fire soverom, der to av rommene har tilrettelagte, gode arbeidsplasser. Det er også ei stue med skrivebord, nyoppusset bad med mer. Huset ligger fem minutters gåvei fra hurtigrutekaia og femten minutters biltur fra flyplassen på Leknes. 2500,- per uke utenom høysesong, som er mellom 15. juni og 15. august. For leieperioder over ei uke, ta kontakt med oss. Elisabeth Johansen, mob 913 68 260 John Roald Pettersen, mob 926 04 265

Stabburet i Troms

Stabburet er et skrivefellesskap i et av de gamle trehusene ved Skansen, Tromsø, med fem plasser fordelt på ti leietakere. Leien er på 500 kroner i måneden, inkludert strøm, + to måneders depositum. Stabburet har ikke internett.

Hvis du er interessert, send søknad med en kortfattet presentasjon av deg selv til: stabburet.skansen@gmail.com.


Skrivesteder utenfor Norge

  • Hald Hovedgård ved Viborg, Danmark. Gratis. Hald hovedgaard. (Kun for etablerede forfattere)
  • Ørslev Kloster nær Skive, Danmark. Kloster i Danmark.
  • Kultursenteret Tuskær, Danmark. Skrivehus Danmark
  • Wassard Elea, kunstner- og forskerbolig i Ascea, Italia. Italia
  • Gammel Have, Danmark: Kunstnerbolig i landsbyen Sødinge. Her kan forfattere og kunstnere søke om opphold for å få inspirasjon og ro. Gammel have
  • Skrivestue i Køge bukt, 35 km. fra Købehavn. Litt over 100 kvm., pris 1.200,- danske kr. per uke. Ta kontakt med eier Per Kongsdal på mail kongsdal@gmail.com hvis du er interessert, helst i god tid før ønsket opphold.